Offerte aanvragen

Wij zijn blij dat u gekozen heeft om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Schaatsbaantehuur.nl.

Hieronder ziet u een aantal vragen die er voor zorgen dat wij een goed beeld krijgen van u wensen. Een schaatsbaan huren doet u niet elke dag. Door stapsgewijs antwoord te geven op onze vragen kunnen wij een complete offerte op maat maken.

Wanneer u extra informatie aan ons kwijt wilt, dan kan u dat vermelden bij “extra informatie”.

Bij vragen schroom niet om contact op te nemen met ons op 06-52780868 of via ons contactformulier.

Leuk en slim dat u gekozen heeft om een vrijblijvende offerte bij schaatsbaantehuur.nl aan te vragen. Door ons hieronder op de gevraagde punten antwoord te geven kunnen wij een passend en complete vrijblijvende offerte maken.

Bij schaatsbaantehuur.nl bieden wij enkele ''kale'' schaatsbanen aan. U kunt zelf de schaatsbaan aankleden. Wij begrijpen namelijk heel goed dat iedereen met een andere visie, missie en budget werkt. Op deze manier kunt u zelf de schaatsbaan samenstellen en zit u niet met materialen die wellicht niet nodig tijdens uw event/feest.


BinnenBuiten

Hieronder kunt u uw schaatsbaan aankleden met extra materialen om sfeer toe te voegen en alles compleet te maken. Wij houden met de aangevraagde extra's rekening aan de hand van de aangegeven vierkante meters (m2) schaatsbaan.


Sfeervol hekwerkMuziekbox met microfoonFeestverlichtingRode loperAnders (invullen bij extra informatie)

Indien u twijfelt over de ondergrond waar de schaatsbaan op komt liggen vernemen wij dat graag in de extra informatie.

Scroll to top